Om Twinbusch

Twinbusch  er et tysk firma grundlagt i 1997 og er i dag Europas nr. 1 indenfor produktion og salg af lifte, dæk- og afbalanceringsmaskiner samt andet udstyr til autoværkstedet.

Hovedafdeling ligger I Bensheim syd for Frankfurt i Tyskland. Desuden har Twinbusch egne afdelinger i bl.a. Frankring, Spanien, Holland, Rumænien, England, Italien og USA. Derudover har de 40 forskellige eneforhandlere i omkring liggende lande i Europa, hvoraf  Lonet.dk har agenturet i Danmark.

Alle Twinbusch produkter er i 1A kvalitet og testes løbende. Produkterne har været igennem hænderne på tyske ingeniører, der har forbedret produkterne i stål, styring og finish. Produktionen er under tysk supervision.

Af konkurrence- og prismæssige årsager bliver produkterne produceret på tilknyttede frabrikker rundt i hele verden bl.a. Italien, Spanien, Kina og Estland under skarp tilsyn af Twinbusch.

Om Lonet.dk

Lonet.dk har 30 års erfaring med autobranchen og har selv drevet værksted siden 2008. I 2014 selv vi en lift hos daværende forhandler HKP Service i Tinglev. Det udviklede sig til efterfølgende til køb af dæk- og afbalancerings maskiner, da vi var imponeret over, hvor gode produkter Twinbusch leverer.

Efterfølgende begyndte vi at hjælpe med at montere og servicere lifte og maskiner rundt i Danmark, da ejer af HKP Service (Henrik) blev ramt af kræft.

Henrik overlevede desværre ikke kampen og gik bort i maj 2017.

Herefter overtog Lonet.dk Twinbusch agenturet, da vi havde fået stor kendskab til Twinbusch produkterne både i brugen, opsætning og opbygningen af liftene/maskinerne, samt at vi har en meget bred erfaring i auto branchen.

Lonet.dk bestræber sig på at kunne give bedst mulige rådgivning og service. Vi vil ikke sælge hvad som helst for at få et salg, men kun det du evt. har brug for.

Vi forsøger at holde prisen nede, men kan ikke være de billigste på markedet. Pris og kvalitet/service følges som regel ad.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage