OM LONET.dk

BRUG FOR HJÆLP!
(+45) 51 94 34 52

Lonet.dk har 30 års erfaring med autobranchen og har selv drevet værksted siden 2008.
I 2014 købte vi selv en lift hos daværende forhandler HKP Service i Tinglev. Det udviklede sig til efterfølgende til køb af dæk- og afbalancerings maskiner, da vi var imponeret over, hvor gode produkter Twinbusch leverer.

Efterfølgende begyndte vi at hjælpe med at montere og servicere lifte og maskiner rundt i Danmark, da ejer af HKP Service (Henrik) blev ramt af kræft.

Henrik overlevede desværre ikke kampen og gik bort i maj 2017.

Herefter overtog Lonet.dk Twinbusch agenturet, da vi havde fået stor kendskab til Twinbusch produkterne både i brugen, opsætning og opbygningen af liftene/maskinerne, samt at vi har en meget bred erfaring i auto branchen.

Lonet.dk bestræber sig på at kunne give bedst mulige rådgivning og service. Vi vil ikke sælge hvad som helst for at få et salg, men kun det du evt. har brug for.

Vi forsøger at holde prisen nede, men kan ikke være de billigste på markedet. Pris og kvalitet/service følges som regel ad.

Udvidelse af sortiment

Lonet.dk udvider løbende vores sortiment.

Lonet.dk er kritiske, når vi udvælger leverandører og samarbejdspartnere, og vil kun have produkter i god kvalitet samt kunne supportere og garantere både produktet og reservedele.

I 2022 har vi nu forhandling og samarbejde med Italienske Cormach, tyske JMP samt hollandske Autec og Qutec

 

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage