AUTOLIFTE

Billige autolifte fra TwinBusch

Hos Lonet.dk finder du et bredt udvalg inden for autolifte både til hobby og professionel brug. Alle vores autolifte er af det tyske kvalitetsmærke TwinBusch, og vi forhandler både enkeltsøjlet samt to og fire søjlede autolifte, så du altid har mulighed for at finde en autolift, der passer til dine behov.

God 1 søjlet autolift

Vores enkelt søjlede autolifte er idéelle til værksteder med begrænset plads, da de ikke fylder meget i bredden. Du kan vælge mellem en enkelt søjlet model, der kan køres rundt som en almindelig løftevogn eller den fastmonterede model. Begge modeller kræver blot et jævnt underlag for at kunne fungere.

Vores enkelt søjlede autolifte har hydrauliske cylindere, der giver et kraftfuld løft på op til 2,5 tons. Autoliftens søjle er i specialvalset profil, som er afdækket for beskyttelse af cylinderen.

Vores enkelt søjlede autolifte er særligt velegnet til plade- og malearbejde, fordi den ene side af bilen i denne lifttype altid er frit tilgængelig.

Stort udvalg i 2 søjlet autolift og 4 søjlet autolift

Hos Lonet.dk forhandler vi mange forskellige typer to og fire søjlede autolifte i forskellige prisklasser. Vores billige autolifte har to søjler og er stadig af høj kvalitet og kan håndtere personbiler op til 4200 kg. Også vores billige modeller er fra TwinBusch, som laver kvalitetslifte, der er slidstærke og kan holde i mange år.

Inden for to søjlede autolifte har vi det største udvalg med flere modeller, der hver har deres kapacitet og formål. Ønsker du for eksempel en to søjlet lift, der kan løfte de tungere og længere køretøjer, har vi modeller, der kan indfri dette og løfte op til 5 tons.

Billige autolifte i høj kvalitet

Alle vores to søjlede autolifte er bygget med to hydraulikcylindre, der sikrer et kraftfuldt løft og/eller sænkning af køretøjet.

Vores fire søjlede autolifte er idéelle til parkering og pladsbesparende opbevaring af biler, ligeså vel som de er velegnede til service og hjuludmåling.

Også inden for vores fire søjlede autolifte har vi flere modeller med varierende løftekapacitet og ydeevne. Ved samtlige modeller er sikkerheden i top og sikres blandt andet med mekaniske sikkerhedsrigler, advarselssignal og sikring mod wirebrud.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af autolifte og find den model, der passer til netop dine behov. Vi hjælper dig desuden gerne med fordelagtige lånetilbud og finansiering, når du skal have ny autolift. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig inden for vores mange autolifte, værkstedsudstyr og værktøj.

0