Reno mobil værkstedskompressor 450/90 – 3 HK

Robust mobil værkstedskompressor

Kampagnepris til 31.03.2023

 • Velegnet til mindre opgaver
 • Støbejernscylindere
 • God all rounder
 • 90 liter tank
 • Kræver ikke lovpligtig tryktest/beholderkontrol
 • CE-godkendt

 

Vejledende pris kr. 13.625,00

13.625,00 kr. inkl. moms

10.900,00 kr. ekskl. moms

Produkt total
Tilvalg total
I alt
Varenummer (SKU): R-4116000314 Kategori:
Mobil værkstedskompressor 3 HK - BESTSELLER FRA RENO 

Robust, mobil kompressor velegnet til mindre opgaver på værkstedet.

 • 90 L tank
 • Kræver ikke beholderkontrol
 • 2 cylindere 100% støbejernscylindere
 • Inkl. regulator
 • Robust design
 • God allrounder
 • Punkteringsfri hjul

Fås i 230V eller 400V

Tekniske data

Slagvolumen
444 l/min
Max. arbejdstryk
11 bar
Motor
1050 rpm/min.
Effektiv ydelse
286 l/min
Tank kapacitet
90 L
Motorkraft
2,2/3 kW/hk
El-tilslutning
400V
Oliefri
nej
Egenvægt
55 kg
Dimension (l x b x h)
1000 x 390 x x 815 mm.

Leveringsomfang

 • 1 stk. kompressor

Tvivl om størrelse på kompressor - Generelle anbefalinger

Reno har samlet en række generelle råd og anbefalinger til forskellige typer autoværksteder.

Hobbyværksted

Har du et mindre hobbyværksted, hvor du bruger fritiden på at arbejde med biler, vil behovet for trykluft ofte begrænse sig til brugen af trykluftsværktøj. I denne type værksted er mobilitet ofte vigtigt, således kompressoren nemt kan flyttes rundt i værkstedet, uden installation af rørføring.

Vi anbefaler her de transportable, enfasede kompressorer, som er meget lidt pladskrævende, og kun kræver et almindeligt strømstik. Kompressorerne er nemme at bruge, og kan måde fås oliesmurte samt oliefri, hvis trykluften skal bruges til lakering/spraymaling.

 

 

 

Reno Hose Reel er udviklet specielt til hobbyværkstedet, og dens kompakte design gør kompressoren ideel til dette formål.

 

 

 

 

Serviceværksted

På de fleste autoværksteder anvendes trykluft til forskellige daglige opgaver, og det vigtigste er derfor at vælge en allround model, som kan forsyne forskellige trykluftsopgaver i værkstedet. Du bør her vælge en hårdfør kompressor med støbejernscylinder, med en beholder passende til antallet af arbejdsstationer.

Se desuden oversigten nedenfor.

 

 

 

Dækservice

På et dækcenter opleves der, især to gange om året, høj aktivitet, hvor kompressoren skal kunne tåle høj belastning, og mange driftstimer. Derfor anbefales det at anvende en professionel stempelkompressor med stor tank, designet til industrielle opgaver.

 

 

 

Lakeringsværksted

Når trykluft anvendes til lakering af biler, stilles der høje krav til luftens kvalitet, og ikke mindst renhed. For at opnå så tør luft som muligt, bør der installeres en køletørrer. Denne kan installeres sammen med både en stempel- og skruekompressor, afhængig af værkstedets størrelse og behov.

Der kan tillige installeres filter for at opsamle partikler fra omgivelserne, for at opnå et fuldstændigt rent resultat.

Vores Ultimate filtre er en innovativ serie af filtre til trykluftssystemer.

 

 

 

 

Servicebiler

Skal du bruge en trykluftsløsning til servicebilerne, kan du vælge en hydraulik- eller benzindrevet kompressor. Disse kan indbygges direkte i servicebilen, både med og uden beholder, for adgang til trykluft på farten. En transportabel, benzindrevet kompressor anbefales når endnu højere mobilitet er nødvendigt.

 

 

Højtryksrensning

Ved afvaskning samt klargøring af køretøjer og andet udstyr er det vigtigt at have det rigtige renseudstyr. En effektiv højtryksrenser gør arbejdet lettere, og sikrer et optimalt resultat.

Når du skal vælge den rette højtryksrenser, er de vigtigste to parametre typen af snavs/belægning der skal rengøres, samt hvilken rengøringskvalitet, som er påkrævet.

 

I autobranchen ses en stor mængde fed og olieholdig belægning, som kræver en høj vandtemperatur at afrense. Derfor vil det ofte være nødvendigt at vælge en hedtvandsrenser, for at opnå det bedste resultat. Rengøringskvaliteten skal som udgangspunkt være, såkaldt, fysisk eller visuelt rent. Hermed er kravet til vandtryk- og mængde lavere end hvis overfladen skal være bakteriologisk ren. Endvidere skal der også tages stilling til om anlægget skal være mobilt eller stationært. Foretages regelmæssig rensning på samme sted, anbefales stationær renser. Fordelen ved denne er muligheden for at sammenbygge flere pumper, således systemet kan benyttes af flere brugere samtidigt. Mobile anlæg anvendes traditionelt, hvor rensebehovet varierer eller hvor der er behov for høj fleksibilitet.

Yderligere information

Vægt 199 kg

Download/Brochure

Produktdatablad PDF

 

PDF Katalog PDF

Engelsk 45x45 1

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tomTilbage