DÆKMASKINER - FIND EN DÆKMASKINE TIL DIT NETOP BEHOV

Dækapparater fra TwinBusch og CORMACH

Leder du efter en dækmaskine? Hos Lonet.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for dækapparater fra det tyske mærke TwinBusch og fra CORMACH. Vi har alt fra de helt klassiske, mere enkle og billige modeller med en enkelt monteringsarm, til de større og mere komplekse modeller med to arme til dækmontering. Vi forhandler måde dækapparater med svingarme og semiautomatiske dækmonteringsapparater. I vores udvalg inden for dækapparater kan du finde modeller til både hobby og professionel dækmontering, og vi har dækapparater med kapacitet fra almindelig personbiler til de helt store landbrugsmaskiner.

Billigt dækapparat

Vores billigste dækapparat er den helt enkle model med svingarm. Denne model er en idéel startermaskine, som kan bruges på hobbyplan og i en almindelig garage eller værksted. Denne dækmaskine har en stærk trykcylinder på siden og et spændområde fra 10 til 22 tommer, passende til dæk på almindelige personbiler og varevogne. Modellen er af høj kvalitet men fås til en rigtig god pris.

Semiautomatisk dækapparat

Skal det være lidt større og mere professionelt, har vi også dækmonteringsapparater med semiautomatisk svingarmsdesign. Her får du et dækapparat i robust design med to monteringsarme eller hjælpearme, som fremstår i professionel kvalitet og med svingbart montagehoved.

Vores mange forskellige semiautomatiske dækapparater giver med hver deres konstruktioner gode muligheder for professionel dækmontering og fås i flere forskellige prisklasser. Her har vi både den mindre model, der er optimal til hjul med alufælge og opspænding gennem centerhul, samt den lidt større model med med pneumatisk vippearm, der egner sig til både lavprofil og “run and flat”-dæk. Alle vores semiautomatiske dækapparater er kraftige, robuste og nemme og behagelige at arbejde med.

Dækmaskine til lastvogne

Til lastvogn har vi dækapparater i 3 forskellige størrelser, der spænder fra vores elektro-hydrauliske dækapparat for lastbils- og industrikøretøjer til den helt store model, der er et HGV og Landbrugs-dækapparat, som kan håndtere dæk på alt fra 14 til hele 56 tommer.

Uanset hvilken størrelse dækapparat, du søger, så er vi hos Lonet.dk altid klar på at lave en god handel og et godt tilbud på dækapparater.

Vi rådgiver dig i forhold til dine behov og ønsker, når du skal finde det helt rigtige dækmonteringsapparat. Vi kan desuden hjælpe dig med finansieringen via vores fordelagtige lånemuligheder, som vi har etableret i samarbejde med Resurs Bank.

Kontakt os for at få et god tilbud på et dækapparat eller andre af vores mange produkter inden for værkstedsudstyr, værktøj og autolifte.

Vil du vide mere om?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af dækmaskiner og find den model, der passer til netop dine behov. Vi hjælper dig desuden gerne med fordelagtige lånetilbud og finansiering, når du skal have ny autolift. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde dig inden for vores mange autolifte, værkstedsudstyr og værktøj.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomTilbage